• If you are having problems logging in please use the Contact Us in the lower right hand corner of the forum page for assistance.

Who is the real RINO?

Help Support Ranchers.net:

A

Anonymous

Guest
Who is the real RINO?
By JOE SCARBOROUGH | 11/28/11 2:52 PM EST


The insult du jour for Republican candidates this election cycle is being labeled a RINO, a Republican in Name Only. Unfortunately, the insult has been so overused lately it’s been rendered meaningless. The insult is even emptier because it is so detached from actual statements, campaign promises and voting records.

A candidate like Newt Gingrich can get away with supporting the biggest socialist scheme in American government over the past 30 years because he says nasty things about the press and calls Barack Obama a Marxist. Jon Huntsman, on the other hand, can have a stellar conservative record as Utah’s governor, be anti-abortion and adored by the NRA. But if he refuses to spit out angry screeds against Obama, he’s dismissed as a RINO, the facts be damned.

So as a public service to POLITICO readers, I, your humble conservative servant, have put together a “Who is the Real RINO?” test. based on voting records, candidate quotes and facts! (Shocking, I know.)

Good luck!

1. Who said, “I will preserve and protect a woman’s right to choose. I am not going to change pro-choice laws in any way”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

2. Who bragged about being a moderate with this comment, “There is a new synthesis evolving with the classic moderate wing of the party, where as a former Rockefeller state chairman, I’ve spent most of my life”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

3. Who starred in a 2007 global warming commercial with Nancy Pelosi that was sponsored by Al Gore’s Alliance for Climate Protection?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

4. Who once famously said, “I don’t line up with the NRA”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

5. Who was paid $312,000 by ethanol interests and then said ethanol is good for national security and for the economy?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

6. Which candidate bragged about not being a Republican during the Reagan presidency and promised that if elected he would not “return to Reagan-Bush policies”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

7. Which candidate told Planned Parenthood that he supported state funding of abortion?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

8. Which candidate has consistently supported the type of individual mandates for health insurance that conservatives are trying to overturn through court challenges to Obamacare? (Trick question: Two of three are correct answers.)

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

9. Which candidate went on NBC’s “Meet the Press” and called Paul Ryan’s Medicare plan “radical” and “right-wing social engineering”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman


10. Which candidate is the only GOP presidential contender to come out in full support of the Ryan plan?

A. Mitt Romney
B. Newt Gingrich
C. Jon Huntsman

Continue Reading Text Size
-+reset Listen
11. Which candidate bragged to CNN that he’s “the most seriously professorial politician since Woodrow Wilson”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

12. Which candidate told Planned Parenthood that he supported the “substance” of the Supreme Court decision Roe v. Wade?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

13. Which candidate said of the Medicare prescription drug plan that was the largest expansion of entitlements since the Great Society, “Every conservative member of Congress should vote for this Medicare bill. Obstructionist conservatives can always find reasons to vote no”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

14. Which candidate attacked Steve Largent, Tom Coburn and other conservatives as “the Perfectionist Caucus,” while giving his last speech as speaker in support of Dick Gephardt and Dave Obey’s colossal Omnibus Bill of 1998?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

15. Which candidate was ranked by Cato Institute in 2008 one of the most fiscally conservative governors in America?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

16. Which candidate was cited by the Pew Center for running the “best-managed” state, hailed by Forbes magazine as the “most fiscally fit” and ranked first in the country for job creation?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

17. Whose economic plan does The Wall Street Journal consider the most impressive and conservative of the Republican presidential field?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

18. The American Conservative wrote this about which GOP candidate, “For the past two decades a ‘moderate’ Republican was one who didn’t generally side with his party on three issues: taxes, guns and abortion. [This candidate’s] record on those isn’t just to the right of the moderates. It is to the right of most conservatives”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

19. Which candidate was praised in a Club for Growth report for reforming health care with “no individual mandate, no employer mandate and no provision for a massive expansion of subsidized care unlike Obamacare or Romney’s plan”?

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

20. Who are the real RINOs here? (Feel free to circle two.)

A. Mitt Romney

B. Newt Gingrich

C. Jon Huntsman

Answers: 1) A; 2) B; 3) B; 4) A; 5) B; 6) A; 7) A; 8) A and B; 9) B; 10) C; 11) B; 12) A; 13) B; 14) B; 15) C; 16) C; 17) C; 18) C; 19) C; 20) you decide.

A guest columnist for POLITICO, Joe Scarborough hosts “Morning Joe” on MSNBC and represented Florida’s 1st Congressional District in the House of Representatives from 1995 to 2001.


Read more: http://www.politico.com/news/stories/1111/69231_Page2.html#ixzz1f2hPNmAA
 

loomixguy

Well-known member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
6,061
Reaction score
0
Location
The Dark Side
Give it up, Dead Horse Beater.

I think EVERYONE here, with the exception of you and a small handful of other misguided souls, realizes that anybody, including the Village Idiot, could do a better job as POTUS than the one you fall down on your knees for.

Funny thing is, the exceedingly few triumphs TWAP has had are all due to one man. That's right, the one you blame for everything, George W. Bush.

So grab that bottle, take a few long pulls on it, kill some more of the remaining brain cells you have, and keep on singing the praises of your Messiah. Even your butt sharkin' pal Barney Frank has enough sense to get out while the gettin' is good. You should do the same.
 

Lonecowboy

Well-known member
Joined
Feb 10, 2006
Messages
1,990
Reaction score
0
Location
eastern Montana
Oldtimers pretty scared that this election we might actually have a choice between a conservative and a liberal instead of between a liberal and a liberal.
what's oldtimer's choice? Depends!
 
A

Anonymous

Guest
Lonecowboy said:
Oldtimers pretty scared that this election we might actually have a choice between a conservative and a liberal instead of between a liberal and a liberal.
what's oldtimer's choice? Depends!

A candidate like Newt Gingrich can get away with supporting the biggest socialist scheme in American government over the past 30 years because he says nasty things about the press and calls Barack Obama a Marxist. Jon Huntsman, on the other hand, can have a stellar conservative record as Utah’s governor, be anti-abortion and adored by the NRA. But if he refuses to spit out angry screeds against Obama, he’s dismissed as a RINO, the facts be damned.



Actually this guy highlights with this article the candidate that I like the best... But he's been overlooked by the radical right because he is not standing on a soapbox calling everyone else names- and saying he will help lead the country into anarchy with radical change and rewriting the Constitution ...
 

Mike

Well-known member
Joined
Feb 10, 2005
Messages
28,482
Reaction score
0
Location
Montgomery, Al
Lonecowboy said:
Oldtimers pretty scared that this election we might actually have a choice between a conservative and a liberal instead of between a liberal and a liberal.
what's oldtimer's choice? Depends!

We'd do good by knowing his choice........................

With his record of judging character just vote the opposite way!
 
A

Anonymous

Guest
Mike said:
Lonecowboy said:
Oldtimers pretty scared that this election we might actually have a choice between a conservative and a liberal instead of between a liberal and a liberal.
what's oldtimer's choice? Depends!

We'd do good by knowing his choice........................

With his record of judging character just vote the opposite way!

Sometimes I agree with that...Worst mistake I made was voting for GW...

Never voted for Clinton - and still wish Perot would have gotten in...Still believe this country would be in much better shape..
 

TSR

Well-known member
Joined
Apr 27, 2005
Messages
2,115
Reaction score
0
I thought Huntsman was the conducted himself the best and was the most "presidential" of the candidates during the debate I saw.

I still believe a 3rd party is coming in the future if not in this presidential election. I might add that I heard today on tv that Congess' approval rating haad dropped to 9%-the lowest ever recorded.
 

hypocritexposer

Well-known member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
24,216
Reaction score
0
Location
real world
TSR said:
I thought Huntsman was the conducted himself the best and was the most "presidential" of the candidates during the debate I saw.

I still believe a 3rd party is coming in the future if not in this presidential election. I might add that I heard today on tv that Congess' approval rating haad dropped to 9%-the lowest ever recorded.


so you are looking for a liberal Republican nominee, are you?


At this point a moderate or even someone a little left of centre would be a good thing.....


"RINO" goes back to the days when the majority of Republicans were Conservatives, does it not?

Republicans today are not Conservatives, on the whole, Most are RINOS, which just shows you how the parties have shifted left.

Bush was a RINO, IMO and the only cure for his policies and opinions in a "Leftist's" mind is to shift further left.


Good luck with your Europeanized USA
 

Latest posts

Top